Friday, May 29, 2015

LOVELIVEA SLIMMING SERUM yang super owesome

Hah korang, amy nak bagitahu pasal satu produk slimming yang amy guna..nama produk tu Lovelivea Triple Action Miracle Slimming Serum.

Serum ni pelbagai guna, boleh membakar lemak, shape bada dan hilangkan dagu berlapis.

Bukan tu je, serum ni boleh juga melemebut dan melicinkan kulit kita.. amy dah guna lps bersalin haritu tuk kurangkan stretch mark and untuk pecah lemak sekali..memang berkesan..pendek kata, memang sesuai untuk wanita lepas bersalin sebab boleh juga guna untuk buang angiin dalam badan, harganya tak la mahal kalau compare degan kuantiti sebotol Lovelivea ni..sebotol 100ml, RM95.

Kalau korang compare dengan serum yang jual kat market, banyak mahal2..yang lebih dari rm150 untuk 30ml pun ada..kalau yang murah pulak, kuantiti mesti kurang dari 50ml..tapi lovelivea ni harga tak sampai 100 pun, tapi kuantiti 2,3 kali ganda lagi banyak dari serum lain..lebih jimat!! So, sape2 nak try boleh pergi ke page facebook Lovelivea Serum HQ Official takpun korang Whatsapp je HQ 014-8405279. korang boleh follow IG Lovelivea @lovelivea_hq

No comments: