Wednesday, April 29, 2009

boringnyer

boringnya praktikal...supervisor plak asyik busy je,susah nak jumpa...hari2 duk mengadap komputer,online jer..experience keje sini as research assistant,takde pun pengalaman kje mcm kat tmpt2 lain...lps ni aku rase sape2 budak2 junior yg nak nak smbg master bolehlah mtk buat praktikal kat sini..sape yg tak nak sambung master,takyahlah yer mintak INPEM UPM!







6 comments:

Fighting0594 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
intan.dayana said...

xbest ke kak..??

amy said...

intan:
haah,tak best,kene wat research.mcm student je kat sini..aku nak suasana keje!waaaa....:(

taQi said...

x pela..lagi bagus dok wat research..nak ke keje jadi maskot tenuk?hehe

Hayati Hanuni Halin said...

amy!!!!!!!!!
heheheheheh

amy said...

taqi:
oh..mcm perli seseorg jer..haha
yati:
ye saye cik yatie..