Monday, August 3, 2015

Bubble Wrap murah

Ok, kepada penjual-penjual online yang memerlukan bubble wrap untuk balut barang2 jualan korang yang mudah pecah tu, korang boleh contact/whatsapp amy ye..

Amy ada jual bubble wrap tp double layer sahaja, minimum belian 10 meter
Harga 10 meter cuma RM30 termasuk pos (Sabah/Sarawak tambah RM3)
Call/SMS/Whatsapp Amy 012-7597436
Nak COD pun boleh..di Putrajaya/Sepang/Serdang/Bangi/Nilai sahaja

Apa beza single layer dan double layer bubble wrap ni? Hah, tengok gambar bawah ni..yang double lagi tebal dan kekerapan untuk barang tu pecah adalah rendah. Berbeza dengan single, tengok pun tahu memang nipis..
credit to google

Friday, May 29, 2015

LOVELIVEA SLIMMING SERUM yang super owesome

Hah korang, amy nak bagitahu pasal satu produk slimming yang amy guna..nama produk tu Lovelivea Triple Action Miracle Slimming Serum.

Serum ni pelbagai guna, boleh membakar lemak, shape bada dan hilangkan dagu berlapis.

Bukan tu je, serum ni boleh juga melemebut dan melicinkan kulit kita.. amy dah guna lps bersalin haritu tuk kurangkan stretch mark and untuk pecah lemak sekali..memang berkesan..pendek kata, memang sesuai untuk wanita lepas bersalin sebab boleh juga guna untuk buang angiin dalam badan, harganya tak la mahal kalau compare degan kuantiti sebotol Lovelivea ni..sebotol 100ml, RM95.

Kalau korang compare dengan serum yang jual kat market, banyak mahal2..yang lebih dari rm150 untuk 30ml pun ada..kalau yang murah pulak, kuantiti mesti kurang dari 50ml..tapi lovelivea ni harga tak sampai 100 pun, tapi kuantiti 2,3 kali ganda lagi banyak dari serum lain..lebih jimat!! So, sape2 nak try boleh pergi ke page facebook Lovelivea Serum HQ Official takpun korang Whatsapp je HQ 014-8405279. korang boleh follow IG Lovelivea @lovelivea_hq

Monday, April 28, 2014

Replika motor



 
jom dapatkan koleksi motor dengan harga RM44 termasuk pos...lawati FB kami di

Sunday, December 8, 2013

Replika Myvi Kuning


Replika Myvi kuning RM56 termasuk NOMBOR PLAT DAN POS..SMS/Wassap nombor saya atau layari Replika Kereta Murah

Tuesday, November 26, 2013

Replika Mini Cooper Murah

 
Dapatkan replika mini cooper Mr bean ini dengan harga RM38 je..free pos ke semenanjung Malaysia...jom layari
 
 

Friday, July 19, 2013

Replika Myvi RM52 percuma tambah PLAT NOMBOR dan POS

Dapatkan Replika Myvi berserta PLAT NOMBOR untuk eksesori kereta dan rumah anda...pintu kiri dan kanan boleh dibuka ok...hanya  RM52 free pos ke Semenanjung Malaysia(RM49 Sabah Sarawak) ...Hubungi Amy 012-7597436...Cepat cepat cepat! Layari Replika Kereta Murah



Contoh order dari customer












Half Moon Shawl RM49 free Pos ke seluruh Malaysia

Jom dapatkan Half Moon Shawl Sakura dan design-design yang lain dengan harga berpatutan RM49 sahaja dan percuma penghantaran ke seluruh Malaysia. Berminat? boleh hubungi 012-7597436 (contact/sms/wassap) atau layari facebook Koleksi Tudung Half Moon















 
 
 
 
 










Wednesday, February 29, 2012

Cream caramel lapis coklat



Yeah!!berjaya membuat cream caramel lapis coklat..kwn2 yg nak cuba,ni resepinya..

Bahan2
Untuk lapis kuning
3 biji telur
Setengah tin susu cair
4 sudu susu pekat
Setitik pewarna kuning
(boleh letak setengah sudu tepung kastard,kalau xnk pon takpe sbb kalau letak dia jd keras sikit,yg penting jgn letak byk sgt)

Untuk lapis coklat
3 biji telur
Setengah susu cair
5 sudu susu pekat
4 sudu serbuk koko (kalau nak rasa pahit,letak nescafe ckit..nak manis letak milo sikit)

Untuk gula hangus
11 sudu gula pasir
suku cawan air

sebelum start,bolehlah panaskan air untuk mengukus...:-)

Cara-cara
untuk lapis kuning
1. pecahkan telur. then pukul (tak perlu guna mixture pun xpe).
2. masukkan susu cair dan susu pekat
3. masukkan pewarna kuning
4.kacau sehingga sebati

untuk lapis koko
1. pecahkan telur. then pukul...
2. masukkan susu cair dan susu pekat
3. masukkan serbuk koko
4.kacau sampai sebati
p/s:lepas kacau tu,akan ade serbuk koko yang tak lumat(berketul2),so korang kene tapis larutan coklat ni..

Then, buat gula hangus. pastikan periuk betul2 kering yer.
Panaskan periuk kat api dapur,then masukkan 11 sudu gula pasir. Panaskan sampai gula jd warna perang sikit.
Pastikan jangan terlalu hangus tau!!
Bila sudah perang sikit, letak air....then kacau sampai gula tu cair dalam air tu..larutan gula hangus jgn terlalu cair and jangan terlalu pekat..
then,tuangkan dalam loyang sampai agak2 memenuhi lapisan "base" loyang tu (sila tinggalkan sedikit larutan gula hangus untukk topping)..

Now,untuk lapisan pertama ikut suka korang la nak letak warna ape dulu..let say yang coklat tu dulu,..so,letak 2 senduk yang coklat dalam loyang yang ade gula hangus tu..then kukus 10 minit...
lepas 10 minit or kalau dah tgk lapisan coklat dah agak2 keras,letak pula lapisan kuning 2 senduk,then kukus lg sepuluh minit..lepas 10 minit,letak lagi 2 senduk yang coklat plak..ulang la sampai habis semua...

bila dah siap angkat,boleh la terbalikkan caramel tu dan tuang sikit lebihan air gula hangus atasnya...maka siaplah cream caramel lapis coklat

makan sejuk2 la sedap,letak dalam peti ais dulu..:)