Tuesday, March 1, 2011

eksiden oh eksiden

28hb 2 2011 pasti aku sentiasa ingat..pertama kali naik motor dri putrajaya ke shah alam menyebabkan aku tak begitu familiar lg dgn jln2 di highway itu...smsa otw ke shah alam pd pg itu,aku cuba untuk mengelak lubang..mmg sudah tidak sempat,terus aku rebah di jalan n got some minor injuries dgn kaki berasa kebas..Alhamdulillah,cedera tak teruk sgt..trus g hospital putrajaya yg mana servis mereka sgt teruk:
-->>pendaftaran(1 jam tunggu kat bhgian kecemasan-doktor sorg je,baik xpyh ade bhgian kecemasan)
-->>doktor(bleh plak tnya aku"esok blh keje?"..aku tgh sakit2,darah2 ni mestilah nak mc at least 3 hari)
-->>nurse(cuci luka kat tangan aku je,kat kaki x cuci..pemalas punya nurse!)
-->>farmasi(dpt ubat sakit mata,ingt aku saki mata ke...pastu blh plak die ckp ubt mata tu blh letak kat luka2)
Moral of the stori:after dis,kne hati2 di jln raya and elakkan pg ke hospital putrajaya.:P
tangan kiri..pedih..

2 comments:

sephia said...

siyan amy..:( yu pon penah kena..terus bocor taya..

amy said...

u lg teruk..alhamdulillah takde ape2 yg lg teruk..