Monday, August 3, 2015

Bubble Wrap murah

Ok, kepada penjual-penjual online yang memerlukan bubble wrap untuk balut barang2 jualan korang yang mudah pecah tu, korang boleh contact/whatsapp amy ye..

Amy ada jual bubble wrap tp double layer sahaja, minimum belian 10 meter
Harga 10 meter cuma RM30 termasuk pos (Sabah/Sarawak tambah RM3)
Call/SMS/Whatsapp Amy 012-7597436
Nak COD pun boleh..di Putrajaya/Sepang/Serdang/Bangi/Nilai sahaja

Apa beza single layer dan double layer bubble wrap ni? Hah, tengok gambar bawah ni..yang double lagi tebal dan kekerapan untuk barang tu pecah adalah rendah. Berbeza dengan single, tengok pun tahu memang nipis..
credit to google

1 comment:

Mie Normi said...

ada stok x... cod putrajaya