Tuesday, November 24, 2009

gambar sebelum dan selepas berdiet

Aku sangat gemukss...dulu mmg sgt gemukk..klu x caya boleh tgk gambar aku sebelum & selepas aku diet..ni pun dlm proses berdiet lagi..masa industrial training bulan april-julai 2009, berat badan aku naik dgn cepat mencecah lebih daripada 70 kg..ahuksss..malunya..tp sekarang dah turun and aku nak turunkan lagi..

ni waktu rehlah mahabah-ogos 2008
aku baju biru paling kanan


ni waktu main sukan rakyat dgn member2-disember 2008

aku paling kanan
waktu kakak aku tunang-mei 2009
gemuksssnyer..





dan di bawah ni gambar2 aku yg terbaru-November 2009



nak kurus lagiii.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rahsianya:
~puasa 6 hari bulan syawal~
~bersenam, jogging selalu~
~mkn herbalife tp stop~
~then minum jus mate5 sampai skrg~
~guna SHIMIZU body shaping shower gel (mmg berkesan ar..cepat je lemak2 aku hilang..ngeh..ngeh)~

4 comments:

intan.dayana said...

serius ke gune shimizu shOwer gel tuh??mcm xcaye jek.mane nak dpt wehh???

amy said...
This comment has been removed by the author.
sephia said...

ye2 je mak eton nih..tp betol ke amy makan herba2?oh no...xsuke..haha

amy said...

yuyu:xdelah..amy bukan mkn herba..amy mkn produk nama herbalife,actually tu minuman kesihatan utk kurus,nama jer herba..hehe