Wednesday, June 3, 2009

kakak aku tunang

aku cuti isnin n selasa..tp suruh kawan2 lain punch in kan aku..haha..teruk tak aku? ni gara2 pertunangan akk aku di johor..terpaksa amek cuti 2 hari..huhu..so seperti biasa ayat2 yg biasa kita dgr time org tunang atau kahwin.."amy,kau bila lagi...?"
saufi n sakinah

sirih junjung ni aku lah yang buat...

hantaran kedua2 belah pihak

my siblings

disarungkan cicicin oleh bakal nenek mertua



ni berangan namanya..haha

5 comments:

dodonut said...

ko bile lg???

Hayati Hanuni Halin said...

ya ampunnnn~~~ hehehehe... blog kamu dah jadik blogroll aku...heheheh
dah lame dah...

tapi lupe nak letak link kat suke suki tu~~~

ampunn ye~~

weh, amy bile lagi...??
hehehehehhe

intan.dayana said...

yeahhh....da berangan tuh...xlame lg la nmpk gaya nye..hehehe.

amy said...

dodo:
aku lama lg..maybe 2 tahun lg..heheh..ko org ke berapa ntah tnya solan tu..huhu..

yati:
thanks yati..ingat lupa aku dah..huhu..wah..dah agak dah,mesti ramai tnya aku soalan tu..jgn risau,2 tahun lg..haha

intan:
tu ar,sebenarnya intan,aku pun tak sabar nak tunang jugak.hehe.tp lama lglah,nak blajar dulu..

sifaza said...

wah,amy...berangan2 dulu....pastu msk dlm planner...
then, bole la merealisasikannya..
hehe..
selamat bertunang buat akak ko eh! =)

rindu la...lama tak jmpa...